Bedrijven
Instellingen, verenigingen, stichtingen

Bedrijfsuitjes met historie

“Waar gaan we dit keer naartoe met het personeel (of de leden, donateurs, enz.)” of: “Wat zullen we nu eens organiseren voor de komende bijeenkomst” en “Onze sportclub (bedrijf, stichting…) bestaat volgend jaar 30 jaar, gaan we daar nog iets aan doen”?

De Werkhoven heeft het antwoord op deze vragen!
De Werkhoven heeft ervaring met het organiseren en begeleiden van excursies, rondleidingen en het geven van lezingen over allerlei geschiedenisthema’s. Ook als er wat te vieren is kan De Werkhoven een passend verhaal, een mooie documentaire of een jubileumboek naar wens maken. Voor uw bedrijf, vereniging, stichting, serviceclub, (maar uiteraard ook voor uw familie) is De Werkhoven graag bereid een en ander van kop tot staart te organiseren en realiseren! Informeer naar de mogelijkheden! 

(Uw) geschiedenis is belangrijk!
Instellingen (semi-overheid). De Werkhoven heeft inmiddels diverse rapportages ten behoeve van stadsontwikkeling voor projectbureaus en gemeenten op haar naam staan. Als het gaat om historisch onderzoek naar oude stadswijken, panden en buurten kan De Werkhoven voor u literatuur onderzoek doen, de archieven ingaan, buurtbewoners interviewen, beeldmateriaal verzamelen…kortom een compleet sfeerbeeld en een chronologisch overzicht maken. Allemaal verpakt in een prachtig rapport. Enthousiast? Meer weten? Neem contact met ons op!

Contact

Jubilea

Een jubileumboek, folder of flyer als marketingmiddel:

Een jubileumboek, folder of flyer als marketingmiddel:U kunt er trots op zijn als uw bedrijf al enige tijd meedraait! Het betekent immers een stuk kwaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid.  Juist om daar meer (marketing) voordeel uit te halen, kan een jubileumboek, maar ook een pakkende folder of flyer met de historie van uw bedrijf, het juiste middel zijn om uw klanten te overtuigen van uw meerwaarde!De Werkhoven is u graag van dienst om door middel van kwaliteitsreclame uw omzet te laten groeien. Welk bedrijf is er niet trots op om te kunnen melden dat ze al zo’n 25 jaar meedraaien? Een jubileumboek is een blijvend document en een prachtig relatiegeschenk.

Een jubileumboek over het bedrijf als bindmiddel:

Kennis van de historie van het pand en/of de geschiedenis van het bedrijf is voor u, uw medewerkers en klanten een bindend element. Het is toch boeiend om te kunnen vertellen dat uw bureau in een voormalig koetshuis is gevestigd of in een oude smederij? Ieder gebouw heeft zijn geschiedenis en is daardoor interessant.Naast het belang van het pand is er natuurlijk de bedrijfsgeschiedenis. De ervaring leert inmiddels dat directies die een jubileumboek laten maken ook weer even terug gaan naar waar het ook alweer om te doen was. Vaak betekent het een ‘terug naar de doelen van toen’ of ‘waar gingen we ook alweer voor’… dit kan heel verfrissend en motiverend werken!In combinatie met de geschiedenis van het pand is de bedrijfsgeschiedenis een louterend verhaal. Het is goed om alles weer eens op en uit te schrijven met elkaar.